loopbaancoaching

 

NAAR ONLINE COACHING

SOLLICITEREN ANNO NU

Wil je graag aan de slag met loopbaancoaching en is een volledig coachtraject op dit moment niet haalbaar in tijd en/of budget? Speciaal voor jou heb ik een online training ontwikkeld, waarbij je in 7 weken 7 fasen doorloopt die jou helderheid brengen in hetgeen jij het liefste zou willen doen en hoe je dit kunt bereiken.

 

Hoe het werkt:

Elke week ontvang je een email met daarin vragen, opdrachten en oefeningen. Merk je dat je ergens in het traject vastloopt dan kun je aanvullend een coachgesprek plannen, dit kan zowel via Skype Online of persoonlijk in de coachpraktijk.

 

De 7 fasen van loopbaancoaching:

1.     Waar ben ik nu?

2.     Wat doe ik?

3.     Wie ben ik?

4.     Wat kan ik?

5.     Wat wil ik?

6.     Ik zet mezelf in de zon

7.     Solliciteren anno nu

 

Deze fasen doorloop je als vanzelf omdat je wekelijks oefeningen ontvangt die je prikkelen en enthousiasmeren. Het voordeel van een online training is dat je aan jezelf kunt werken op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Jouw persoonlijke antwoorden op de reflectievragen kun je insturen, wanneer je graag feedback ontvangt over je voortgang. Deze feedback ga je via e-mail ontvangen, dit is bij de prijs inbegrepen. Additionele persoonlijke coachgesprekken, online of in de coachpraktijk zijn niet inbegrepen bij dit coachtraject en kunnen worden aangevraagd via de button “plan je afspraak”.

 

De prijs van het online coachtraject is € 75,- inclusief BTW. Wanneer je je aanmeldt ontvang je van mij een factuur. Zodra het geldbedrag is overgemaakt, ontvang je de eerste e-mail met je eerste oefeningen. Vanaf dat moment kun je aan de slag. Je ontvangt dan wekelijks nieuwe opdrachten, tot de 7 fasen in 7 weken doorlopen zijn. Aan het eind van het traject ontvang je eenmalig een door mij persoonlijk geschreven visie op jouw proces en tips om verder te blijven ontwikkelen en stappen te blijven zetten.

 

Wil je aan de slag? Meld je nu aan via natascha@twyfelfontein.nl

 

VERMINDER JE WERKSTRESS

Herken je een of meerdere van de volgende signalen:

 

  • Moe en uitgeblust thuiskomen
  • Onaardig zijn tegen jezelf en je geliefden
  • 's Nachts piekeren en slecht slapen
  • Gedachten die maar blijven spoken door je hoofd
  • Lange dagen op je werk
  • Geen pauze nemen
  • In de avonduren en weekenden blijven werken
  • Altijd maar voor anderen willen zorgen
  • Geen tijd nemen om te bewegen of sporten
  • Geen inspiratie om een gezonde maaltijd te maken

 

We kennen allemaal periodes van hard werken, ik ben daar zelf ook een fan van. Echter, na inspanning helpt het je lijf en geest om te ontspannen. Niet zo makkelijk in deze tijd, waar we altijd in verbinding staan met de buitenwereld. Wil je leren om je energie zo te organiseren dat je gezond en geïnspireerd blijft?

 

Via deze training gaan we werken met thema's als grenzen aangeven, time management, en acceptatie. Je krijgt inzicht in jouw eigen, unieke energiebronnen en leert hoe je deze actief kunt inzetten in je leven.

 

Deze training kun je online volgen voor € 50,-

 

Klik voor info: natascha@twyfelfontein.nl

 

 

praktijk

Een loopbaantraject met mij kenmerkt zich in een positieve en motiverende aanpak. Ik kan putten uit verschillende soorten werkvormen, methoden en technieken die ik inzet naar gelang je persoonlijke behoefte.

Ik luister, stel vragen en daag je uit. Ik blijf bij je, ook als het soms even lastig wordt.

Zo kan het zijn dat je al precies weet waar je aan wilt werken. Bij aanvang van onze samenwerking bepalen we de te behalen doelen en resultaten.

Het zou ook kunnen zijn dat je nog niet helder hebt wat voor jou het verschil maakt. We gaan via een vaste structuur aan de slag en bepalen onderweg samen waar meer of minder aandacht naar toe mag gaan.

Twyfelfontein is aangesloten bij branchevereniging NOLOC, zo ben je gegarandeerd van kwaliteit.

GRIP OP JE CARRIÈRE

NATASCHA VAN BEEK

loopbaancoaching