Aan het verzenden...

The server encountered an error.

ontvangen

 DOWNLOAD GRATIS

coach oefening

Gratis coachoefening

HOE GAAT HET NU MET MIJ?

Ben je nieuwsgierig hoe het is om met coaching aan de slag te gaan? Wellicht voel je jezelf nog niet helemaal "klaar" voor een 1 op 1 gesprek. Als opwarmer heb ik deze korte oefening voor je gemaakt. Deze vijf basisvragen geven je een beeld waar je nu staat en hoe tevreden je bent. Jouw antwoorden op de vragen geven je richting waar je eerst aan wilt werken. Wellicht kan een coach jou daarbij verder helpen. Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen om te bepalen wat en wie jou nu het beste kan begeleiden.

 

 

DOWNLOAD OEFENING

45+ Ontwikkeladvies

GRATIS TER WAARDE VAN € 600

ALLEEN IN 2019

Ben je 45 jaar of ouder en werk je minimaal 12 uur per week in loondienst of als ZZP? Dan kom je in 2019 in aanmerking voor een gesubsudieerd loopbaancoachingtraject!
We gaan met elkaar in gesprek, werken samen aan oefeningen en tussen de afspraken door ga je thuis zelf aan de slag. Als resultaat creëren we een meerjaren ontwikkelplan zodat je het vervolg van je carrière met vertrouwen en energie tegemoet treedt.

Nieuwsgierig hoe dit voor jou kan werken?

Plan een vrijblijvende intake. Kies in de agenda voor meet 'n greet.

PLAN JE INTAKE

Van mij voor jou: stuur kracht door of inspireer jezelf door een van deze kaarten te gebruiken. Of download de hele set!

 

NATASCHA VAN BEEK